PROFIL

Derra i Mesanza S.L. este un birou de traduceri și interpretariat înființat în 2002, condus de Petra Derra și Laura Mesanza, traducători și interpreți licențiați și autorizați, și compus din profesionali în traducere și interpretare cu o pregătire foarte amplă.

În această agenție, aflată în centrul orașului Ibiza, Insulele Baleare, oferim servicii profesionale de traduceri generale, tehnice și autorizate, cu specializarea în texte juridice, precum și servicii de interpretariat simultan, consecutiv și șoptit, prin intermediul gestionării agile și coordonarea preciză a fiecărui proiect în parte.

Clienții noștri, a căror încredere am reușit să o câștigam în mai bine de 15 ani prin muncă flexibilă și eficientă, se pot clasifica în trei grupe:

 1. Instituții publice (Ministerul Justiției – Înstanțele de judecată (penale, civile, de Dreptul muncii, Audiențe Provinciale, Curți de Apel), Unesco, Ambasade și Consulate, Consiliul Insular și Primăriile Municipale, Agenția Fiscală, Camerele de Comerț, Registrul Civil, Cartea Funciară, Registrul Comerțului, Autoritatea rutieră, etc.)
 2. Companii naționale și multinaționale, IMM-uri și liber profesioniști (avocați, agenții, notari, etc.)
 3. Persoane fizice

Punem un accent deosebit pe recepționarea și prelucrarea eficientă a proiectelor, punctualitatea în ceea ce privește timpul de livrare, în experiența și excelența lingvistică.

Factori importanți:

 • Serviciul pentru clienți corect și rapid, amabilitate
 • Rapiditate și profesionalism
 • Confidențialitate și seriozitate
 • Infrastructura IT/informatică (munca în rețea)
 • Personal instruit corespunzător
 • Coordonarea excelentă a echipei de colaboratori
 • Excelenta respectare a protocoalelor de examinare înainte de livrare
 • Gestionarea, ordinea și monitorizarea administrativă, actualizarea programului de management intern

Politica noastră de colaborare se bazează pe o selecție inițială de competențe lingvistice și virtuții asociate (gestionarea instrumentelor, disponibilitatea și rapiditatea în realizarea serviciilor), urmată de o catalogare a colaboratorilor prin combinarea limbii și a specialității și o vastă extensie în timp.

Sloganul succesului nostru este diversitatea limbilor cu care lucrăm, rapiditatea în acceptarea serviciilor, executarea și livrarea punctuală a proiectelor noastre în modalitatea care se potrivește cel mai bine cu necesitățile clientului nostru și ale proiectului.


Calificările și competențele noastre ca traducători și interpreți autorizați, chiar dacă proiectele nu sunt întotdeauna juridice, ne diferențiază de alte agenții, transformându-ne în consultanți excelenți. Mergând mai departe, nu executăm pur și simplu comenzile dvs. de traducere și interpretariat, vă sfătuim și cu privire la termenul de livrare, instituții, persoane de contact, proceduri și alte circumstanțe care vă vor permite să ducem la bun sfârșit proiectul dvs.

 

logo grande